Behandelmethodes

SomnoClinic® is de enige kliniek die volledig gespecialiseerd is in de behandeling van snurken en apneu. Bij SomnoClinic® maken wij gebruik van wetenschappelijk bewezen behandelmethodes. Ondertussen hebben wij meer dan 100.000 patiënten geholpen met bewezen resultaat.

Wat kunt u doen tegen snurken?

Een op maat gemaakt mondstuk stabiliseert het zachte verhemelte en zorgt er voor dat de tong niet meer weg kan zakken. Hierdoor komt de luchtweg vrij en wordt vibratie (snurken) tegengegaan, daardoor is dit de meest effectieve snurkbehandeling van de laatste 30 jaar.

Sinds 1991 worden bij SomnoClinic® mondstukken met individuele aandacht vervaardigd. De ontwikkeling van het SnörEx anti-snurk mondstuk heeft plaats gevonden in samenwerking met de universiteiten van Ulm en Hannover. KNO-artsen stelden tijdens internationale onderzoeken in diverse slaaplaboratoria zeer positieve resultaten vast. De gepatenteerde SnörEx® is in klinische en slaaponderzoeken ook zeer geschikt gebleken voor het behandelen van patiënten met het Obstructief Slaap Apneu Syndroom (OSAS).

Een mondstuk dient persoonlijk te worden aangemeten en vervaardigd. Tijdens de kosteloze eerste consultatie worden uw problemen besproken en worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen. Als tijdens het consult blijkt dat wij u kunnen helpen dan maken wij afdrukken van uw boven en onderkaak en wordt door gediplomeerde vakmensen in ons laboratorium uw mondstuk gemaakt. Er komt geen operatie aan te pas en u draagt uw mondstuk alleen ’s nachts.

Wilt u eerst meer inzicht krijgen in hoe groot uw snurk probleem is en hoe het probleem is op te lossen?