Kosten

snorex1

€995

De SnörEx®

De SnörEx® is een op maat vervaardigd anti-snurk mondstuk dat snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

€795

De SomnOSA®

De SomnOSA® MRA is een op maat gemaakte mondorthese dat over de tanden past en bestaat uit 2 plaatjes: één voor de bovenste en één voor de onderste tanden. De SomnOSA® MRA protrudeert de onderkaak en houdt zo indirect de tong naar voren waardoor het snurken en een mild tot matig apneu behandelt.
ladysnorenew

€995

De SnörEx® LadySnore

De SnörEx® is een op maat vervaardigd anti-snurk mondstuk voor vrouwen dat snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® LadySnore alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

watchpat

€375

De WatchPAT®

De WatchPAT® is een unieke methode, waarbij u thuis uw slaap kunt controleren. Na een nacht slapen krijgt u een volledig rapport met een indicatie of er sprake is van apneu. 

somnibelsquare

€495

Positioneel Apneu Therapie

De Somnibel Pro is een klein, lichtgewicht apparaatje dat u op uw voorhoofd draagt gedurende de nacht. Via stimulerende trillingen krijgt u een reminder wanneer u op uw rug ligt, zodat u na de reminder op uw zij gaat liggen. 

Tijdens de eerste kosteloze consultatie worden uw problemen besproken en worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen.
Tijdens deze consultatie worden de mogelijke behandelmethodes besproken.