De SnörEx® LadySnore

De SnörEx® LadySnore is een anti-snurk mondstuk dat op maat wordt vervaardigd. De SnörEx® LadySnore stabiliseert het zachte verhemelte en zorgt er voor dat de tong niet meer weg kan zakken. Hierdoor komt de luchtweg vrij en wordt vibratie (snurken) tegengegaan, daardoor is dit de meest effectieve snurkbehandeling van de laatste 20 jaar. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

De SnörEx® LadySnore biedt snurkbehandeling speciaal voor de vrouw. Steeds meer vrouwen snurken maar toch rust er onder hen een behoorlijk taboe en schamen vele dames zich vaak naar hun eigen partner of onder vriendinnen. De SnörEx® LadySnore is het enige vrouwelijke anti-snurk mondstuk. 

Deze luchtwegorthese dient persoonlijk te worden aangemeten. Het is vooraf vast te stellen of u ook geholpen kunt worden met deze snurkbehandeling. Als tijdens de kosteloze eerste consultatie blijkt dat wij u kunnen helpen dan maken wij afdrukken van uw boven en onderkaak en wordt er door ons team een mondstuk voor u op maat vervaardigd.

De SnörEx® is na een korte gewenning comfortabel in het dragen en zeer doelmatig. De SnörEx® kan ook toegepast worden bij prothesedragers. De SnörEx geeft geen pijnlijke kaakstandverandering en of kaakgewrichtsklachten.

Informatie:

Nieuw: SnörEx® app

Aanschaf

Bij aanschaf van een SnörEx® ontvangt u het volgende: