SnörEx® tevredenheidsgarantie

  • Wilt u de SnörEx® eerst uitproberen?
  • Wilt u 3 maanden bedenktijd?
  • Wilt u de SnörEx® pas volledig afbetalen als blijkt dat u tevreden bent?
lease

1. Gratis consultatie

Tijdens de kosteloze consultatie worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen. U beslist vervolgens of u door ons geholpen wenst te worden. Indien u besluit dat u de SnörEx® wil uitproberen worden er ter plekke afdrukken van uw gebit gemaakt.

2. SnörEx® ophalen

U doet een aanbetaling van €495 en de medewerkers van ons laboratorium maken uw SnörEx® mondstuk op maat. Na 2 weken kunt u uw SnörEx® komen ophalen. U ontvangt dan tevens een set reinigingsproducten waar u uw SnörEx® minimaal een half jaar mee kunt onderhouden.

3. Drie maanden proberen

U kunt de SnörEx® 3 maanden proberen. U betaalt gedurende deze periode €17,95 per maand. Om ons in de gelegenheid te stellen om de SnörEx® optimaal aan te passen kunt u indien nodig 3 keer langskomen voor een gratis bijstelling.

4. Keuzemoment

Na 3 maanden heeft u 3 mogelijkheden:

  • De SnörEx® bijven leasen (incl. volledige service en garantie op SnörEx®)
  • De SnörEx® in één keer afbetalen. Hiervoor worden €50 administratiekosten in rekening gebracht
  • De SnörEx® (incl. reinigingsproducten) inleveren en alle betalingen stoppen.

Rekenvoorbeeld:

U heeft een aanbetaling gedaan van €495 en u heeft de SnörEx® 3 maanden uitgeprobeerd. Gedurende deze 3 maanden heeft u €17,95 per maand betaald.
U besluit de SnörEx® in één keer af te betalen. U heeft al (€495 + €17,95 + €17,95 + €17,95 = ) €548.85 betaald. Een nieuwe SnörEx® kost €995. Het resterende bedrag is dus (€995 – €548,85 = )€446,15. Hier komen nog €50 aan administratiekosten bij dus u dient nog €496,15 te betalen om de SnörEx® af te kopen.

Voorwaarden: De garantietermijn gaat in op het moment van afhalen van de SnörEx®. Reparaties zijn niet inbegrepen, tenzij u na 3 maanden verder gaat met het leaseplan. Het is niet mogelijk de SnörEx® binnen 3 maanden in te leveren of wanneer er nog geen 3 bijstellingen gedaan zijn.