Herentalsebaan 77; 2100 Deurne (Antwerpen)

De SnörEx® LadySnore

SnörEx® LadySnore Maak nu een afspraak voor een kosteloos eerste consult De SnörEx® LadySnore De SnörEx® LadySnore snurkbeugel is een directe methode. De tong wordt door de beugel met een dynamische kleine pelotte onder controle gehouden en is hierdoor de doorontwikkelde methode op de bestaande SnörEx®, welke al 20 jaar bewezen effectief is in geheel de Benelux. De SnörEx® LadySnore biedt snurkbehandeling speciaal voor de vrouw. Steeds meer vrouwen snurken, 40% van de Nederlanders dat snurkt is van het vrouwelijk geslacht.

De SnörEx® LadySnore snurkbeugel is een directe methode. De tong wordt door de beugel met een dynamische kleine pelotte onder controle gehouden en is hierdoor de doorontwikkelde methode op de bestaande SnörEx®, welke al 20 jaar bewezen effectief is in geheel de Benelux.

De SnörEx® LadySnore biedt snurkbehandeling speciaal voor de vrouw. Steeds meer vrouwen snurken, 40% van de Vlamingen dat snurkt is van het vrouwelijk geslacht.

Toch rust er onder hen een behoorlijk taboe en schamen deze dames zich vaak naar hun eigen partner of onder vriendinnen.
Veelal werd gedacht dat enkel de man snurkt, uit onderzoek blijkt dat buiten de anatomie van het hoofd/hals gebied ook wisselende hormoonspiegels vaak een oorzaak kunnen zijn van snurken.

 

Maak nu een afspraak voor een kosteloos consult De kosten