Herentalsebaan 77; 2100 Deurne (Antwerpen)

Reviews

"Ik ben blij met deze beugel"

Nadat ik op 11 oktober 2007 bij u in Antwerpen geweest ben om de beugel opnieuw wat zwaarder en dieper af te stellen, zijn de slaap resultaten behoorlijk verbeterd.
Voor mij is het een goede oplossing voor ernstige apneu waarbij ik vast stel dat: doordat ik rustiger slaap, ook minder erg heb in de beugel. Op 29 januari 2007 is de beugel geleverd. Al snel zakte het verhemelte gedeelte steeds naar beneden, en ben ik naar Antwerpen terug geweest. Het komt gewoon doordat de 2 achterste stalen klembeugeltjes dan niet meer voldoende aandrukken.
Uw medewerker heeft toen voorgedaan hoe je de 2 stalen draadbeugeltjes iets moet aandrukken om ze weer te laten klemmen. Op zich eenvoudig en het zal niet snel afbreken, maar ik wil u er toch op attenderen dat het na een tijdje weer zo is. Ik kan ook prima zo doorgaan maar eind januari 2008 verloopt de garantie en eigenlijk denk ik dat het niet zo zou moeten.

Voor het verlopen van de garantietermijn wil ik u op deze manier hier van in kennis stellen, om eventuele misverstanden later te voorkomen.

Ik ben blij met deze beugel, een prima product waarbij misschien het bovenstaande nog opgelost moet worden (als andere het zelfde probleem ook hebben).

Ik kom apneu patiënten tegen met de van ouds bekende luchtapparaten, wat een toestand die dingen gelukkig heb ik dan mijn beugel. Maar velen kennen het product totaal niet, en zijn er door hun arts niet op gewezen!