Herentalsebaan 77; 2100 Deurne (Antwerpen)

Reviews

"De gewennigsperiode verliep niet soepel!"

Zoals afgesproken meld ik u bij deze mijn ervaring met de snorex.

Voordat ik bij u kwam heb ik een half jaar CPAP-Apparaat gebruikt (een masker met luchtdruk)

wegens ernstige slaap apneu (gemiddeld 45 apneus per uur) maar ik vond dat niet geweldig.

Toen ik hoorde van de mogelijkheid van een Snorex-apparaatje heb ik mij er een aan laten meten.

De gewennigsperiode verliep niet soepel! Het advies om twee uur te oefenen, en de snorex iedere minuut weer uit te doen werkte bij mij niet goed; ik kreeg teveel kokneigingen.

Vandaar dat het apparaat een aantal maanden in de kast is blijven liggen.

Uiteindelijk heb ik weer geprobeerd met een heel goed resultaat! Ik heb de snorex gewoon in gedaan toen ik ging slapen en was eigenlijk al na een nacht gewend. Ik draag de snorex nu twee maanden en ben zeer tevreden! Nu na 2 maanden moet ik hem wel weer opnieuw af laten stellen (dat was me ook verteld) omdat ik merk dat ik weer met hoofdpijn wakker wordt. Afspraak daarvoor is al gemaakt.

Al met al ik ben heel blij met dit apparaat!

Vriendelijke groet,

Mariette van der B