Herentalsebaan 77; 2100 Deurne (Antwerpen)

Reviews

"Afgelopen week begon ik volgens mijn man toch weer te snurken"

Goedemorgen,

ik zou nog altijd een reactie geven op ’t gebruik van de snorex.

’t is me alles meegevallen. De eerste avond was het proberen met verschillende keren in en uit doen. ’s Nachts had ik het een paar uur ingehouden, en daarna uitgedaan. Vanaf de derde avond kon ik het de hele nacht inhouden. Hopelijk blijft dit in de toekomst zo. ’t inslapen moet inderdaad wel op mijn rug gebeuren omdat ik anders te veel last krijg van speekselvorming. Afgelopen week begon ik volgens mijn man toch weer te snurken, maar dat kwam denk ik omdat (ik zal ’t maar de hefboom noemen) niet ver genoeg achter op mijn tong stond. Al met al kan ik toch wel zeggen dat U er een zeer tevreden klant aan over heeft gehouden.