Kosten

SnorEx®

€995

Gemiddelde levensduur: 10 jaar

De SnörEx®

De SnörEx® is een op maat vervaardigd anti-snurk mondstuk dat snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

somnoosa

€795

Gemiddelde levensduur: 5 jaar

De SomnOSA®

De SomnOSA® MRA is een op maat gemaakte mondorthese dat over de tanden past en bestaat uit 2 plaatjes: één voor de bovenste en één voor de onderste tanden. De SomnOSA® MRA protrudeert de onderkaak en houdt zo indirect de tong naar voren waardoor het snurken en een mild tot matig apneu behandelt.
SnorEx® LadySnore

€995

Gemiddelde levensduur: 10 jaar

De SnörEx® LadySnore

De SnörEx® is een op maat vervaardigd anti-snurk mondstuk voor vrouwen dat snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® LadySnore alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

€375

De WatchPAT®

De WatchPAT® is een unieke methode, waarbij u thuis uw slaap kunt controleren. Na een nacht slapen met de WatchPAT® krijgt u een volledig rapport met een duidelijke indicatie of er een mogelijkheid tot eventuele apneu is.

Tijdens de eerste kosteloze consultatie worden uw problemen besproken en worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen.
Tijdens deze consultatie worden de mogelijke behandelmethodes besproken.